Toptepe İlkokulu
TOPTEPE MAH. TOPTEPE KÜME EVLERİ NO 309 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

Toptepe İlkokulu olarak: Eğitim ve Öğretim Süreci İçinde; “Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren, Kendisine, Ailesine ve Ülkesine Karşı Sorumluklarını Yerine Getiren, Haklarını Koruyan ve Başkalarının Haklarına Saygı Gösteren, Fikri, Vicdanı ve İrfanı Hür, Sevgi-Saygı ve Hoşgörülü bireylerin yetişmesi için; Demokratik Yönetim Anlayışı İçinde, Kendine Güven Duyan, Teknoloji Araçlarını En Verimli Şekilde Kullanan, Değişim ve Gelişime Açık, Yerel, Ulusal ve Uluslararası Başarılara İmza Atan Örnek Bir Kurum Olabilmektir.

MİSYON

Toptepe İlkokulu olarak: Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan,çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek, Böylece, ilçemizin kültür ve eğitim kenti olması için varız.

TAM GÜN

8.30-14.15

Kaloriferli

İlçede kalan öğretmenlerin özel olarak tuttuğu öğretmen servisi bulunmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE UZAKLIK KIŞIN 150 KM, YAZIN 80 KM(DAĞ YOLU KULLANILMAKTADIR.) İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM

MAHALLE